La Junta Directiva de l'entitat que es va constituir el 2012/ CF Mollet

La Junta Directiva de l’entitat molletana ha decidit convocar eleccions a la presidència del club el 29 de gener


La Junta directiva del CF Mollet encapçalada pel president Feliu Tura, que presideix l’entitat des del febrer del 2008, va decidir ahir convocar eleccions a la presidència del club. “Decidim convocar-les perquè ja portem molts anys i volem veure si hi ha alguna alternativa”, ha apuntat Tura, que encara no sap si encapaçalarà la candidatura. Tura ja va presidir l’entitat del 2008 al 2012, i va repetir a la presidència el gener del 2012 al ser l’única candidatura que es va presentar. El mandat era fins el 2018, ja que la Federació Catalana de Futbol establia mandats de 6 anys, però el club ha decidit convocar eleccions per si es presenta alguna alternativa. D’acord amb els estatuts de l’entitat i les normes de la Federació Catalana de Futbol:

a) Primer s’elegiran els tres socis membres de la Junta Electoral que no poden pertànyer a la Junta actual i que seran els àrbitres del procés.

b) A partir del 5 i fins l’11 de gener es podrà consultar el cens electoral, que només tindrà la Junta Electoral, integrat pels socis, majors d’edat, que estiguin al corrent de pagament.

c) Les candidatures es podran presentar des del dia 12 de Gener a les 18 hores fins el 18 de Gener a les 20 hores.

d) Si es presentés més d’una candidatura, del 20 al 27 de Gener hi hauria campanya electoral.

e) Dia 28: Jornada de reflexió.

f) Dia 29: Jornada electoral. Des de les 10 del matí fins a les 18 hores.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here