El de Lliçà d’Amunt va batre el rècord d’una prova duríssima que consistia en 3,8 km de natació al pantà de Terradets, 177 km de bici amb 4.400 metres de desnivell positiu i 42,2 km de trail amb 2.100 metres de desnivell positiu. Espinar va completar-la amb un temps total de 13 hores i 11 minuts, baixant l’anterior marca en prop d’una hora


Nou èxit del veterà triatleta de Lliçà d’Amunt Rafa Espinar que va aconseguir guanyar aquest cap de setmana, tot superant el rècord, la 3a edició de la Pirene Extrem, una prova marcada per la duresa amb un desnivell acumulat de 6.700 metres.  L’inici va tenir lloc a les 5.30h del matí de dissabte al pantà de Cellers, per on passen aigües de la Noguera Pallaresa, amb l’aigua a 16º. El vallesà ja va sortir segon de l’aigua iniciant el segon tram, de 177 km de bici i va superar dos ports de montanya al peu del Parc Natural del Cadí Moixeró, amb un desnivell positiu de 4.400m.

CONCERT

Va ser aproximadament al km 110 de bici que va atrapar el primer classificat. Posteriorment va completar tot el tram de córrer, 177 km amb 4.400 metres de desnivell positiu totalment sol, superant 18 darrers km duríssims i creuant la línia de meta, a les pistes d’esquí del Port del Compte, a 2.100 metres d’altitud, amb 13 hores i 11 minuts. “Dóno les gràcies a Leo Aren, el meu entrenador, que va fer de supporter en tot moment i a en Marc Solé, que va acompanyar-me els últims 20 km de la marató. Ells són part de la victòria!”, destaca Espinar a La Jornada del Vallès.

Espinar, que el passat mes d’octubre va vèncer a la Hispaman Extrem, es marca el repte de participar el primer cap de setmana de juliol a l’Altriman, a Les Angles, una prova com la que va guanyar aquest cap de setmana de distància Ironman.


HEMEROTECA

El vallesà Rafa Espinar guanya la primera edició de la Hispaman Xtreme

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here