FOTO: FC Barcelona

L’atleta de Cànoves i Samalús del FC Barcelona va vèncer la prova barcelonina traient 8 segons al màxim favorit, El Bannouri i completant els 10 km en 30 minuts i 10 segons


Tornava a la competició després d’una llarga lesió i de 4 mesos de baixa i ho va fer de la millor manera possible: guanyant la Cursa de la Mercè. Parlem de l’atleta del FC Barcelona de Cànoves i Samalús, Artur Bossy, que va vèncer en la prova barcelonina traient 8 segons al màxim favorit, Mourad El Bannouri. Bossy, de 25 anys, i campió estatal dels 3.000 metres en pista cuberta, va completar els 10 km en 30 minuts i 10 segons, seguit d’El Bannouri amb 30 minuts i 18 segons i Dmitrijs Serjogins (30 minuts i 35 segons).

Van ser precisament els tres primers classificats els tres corredors que van arribar a l’equador de la prova en un grup de 3 però va ser aquí quan Bossy va apretar i només El Bannouri el va poder seguir. Quan quedaven 500 metres, el vallesà va posar una marxa més i va acabar emportant-se la cursa creuant la línia de meta absolutament eufòric. “No puc ser més feliç, el mes de maig em vaig trencar el soli i era la primera cursa després d’una llarga lesió i les sensacions han estat boníssimes”, apuntava després de la cursa.

No és la primera prova que Bossy guanya a la capital catalana i és que el passat 31 de desembre del 2018 va vèncer també a la Cursa dels Nassos, també de 10 km, amb un temps de 28 minuts i 47 segons.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here