El top4 infantil masculí també es disputa a La Roca del Vallès

0
3509
El recinte roquerol tornarà a omplir-se per presenciar el top4 infantil masculí / LLUÍS OSDORGOITEA

El BM La Roca, el KH-7 BM Granollers i el Barça A i B es disputaran el campionat de Catalunya infantil masculí al pavelló nou de la Roca del Vallès aquest proper cap de setmana


Després d’haver acollit el top4 cadet masculí el cap de setmana passat, aquest cap de setmana el pavelló Nou de la Roca del Vallès acull el top4 infantil masculí en un torneig en el qual hi participaran els mateixos equips que al darrer disputat al recinte roquerol: BM La Roca, KH-7 BM Granollers, Barça A i B.

A la segona fase va ser el BM Granollers el que va acabar primer, amb 26 punts, havent sumat 13 victòries en 14 partits. El segon va ser el Barça A amb 24, el BM la Roca va ser tercer amb 22 i el Barça B quart, amb 14. L’únic equip capaç de guanyar al conjunt de Granollers va ser el BM La Roca, que el va vèncer per un ajustat 25-28 a la tercera jornada de la segona fase de la competició.  

Cal recordar que el KH-7 BM Granollers té a les seves mans fer història, i és que si guanyen la competició, el club de la capital vallesana haurà guanyat tots els Campionats de Catalunya disputats tant en categoria masculina com femenina. El campió de l’any passat va ser el mateix KH-7 BM Granollers que va vèncer a la final al FC Barcelona (30-29).

Els horaris de competició seran:
Dissabte, 29 d’abril de 2017
16.00 h.         Fraikin BM Granollers – FC Barcelona Lassa B (1a Semifinal)
18.00 h.         BM La Roca – FC Barcelona Lassa A (2a Semifinal)
Diumenge, 30 d’abril de 2017
17.00 h.         Partit pel 3r i 4t lloc
19.00 h.         FINAL

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here