La Federació Catalana d’Handbol ha decidit finalitzar la competició fent pujar els tres primers classificats de Primera Catalana a Lliga Catalana com a conseqüència de la crisi del Coronavirus. El conjunt franquesí era tercer després de completar una temporada magnífica en la qual només havia perdut tres partits en tot el curs i era l’únic equip invicte a casa de la competició


El sènior femení de l’AEH Les Franqueses jugarà la propera temporada a Lliga Catalana. Després de completar una temporada magnífica en la qual només havia perdut tres partits en tot el curs i era l’únic equip invicte a casa de la competició, l’equip dirigit per Jordi Ausàs ha assolit l’ascens a la màxima divisió catalana sent terceres a Primera Catalana.

La Federació Catalana d’Handbol ha decidit que els equips que assoleixen l’ascens a Lliga Catalana, són els tres primers que hi havia a la classificació un cop es va donar per finalitzada la Primera Catalana com a conseqüència de la crisi del COVID-19. Així el conjunt franquesí, amb jugadores amb experiència a la Divisió de Plata estatal i també amb una a la Liga Guerreras, assoleix l’objectiu de tornar a Lliga Catalana.

Destacar la meritòria tercera posició del conjunt de Les Franqueses, tenint en compte que l’equip havia jugat un partit menys que els seus rivals directes al haver descansat en les primers jornades de la segona volta.


Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here