Després d’aconseguir la permanència, la junta directiva i cos tècnic del Recam Làser Caldes s’han posat mans a la feina per començar a confeccionar el bloc de cara a la propera temporada. Els arlequinats, que continuaran jugant una temporada més a l’OK Lliga, mantindran el bloc malgrat la baixa de Jassel Oller que jugarà al Sant Feliu


Kilian Càtedra

Tot i que queden 4 partits per acabar la temporada, el Club Hoquei Caldes, com la resta d’equips de l’OK Lliga, ja està preparant la temporada 2016-2017. El conjunt calderí ha aconseguit mantenir el bloc que ha assolit el gran objectiu de la permanència “tot i rebre moltes ofertes d’altres equips”, segons destacaven membres de la directiva.

En el capítol de renovacions, Cesc Campor ha estat una peça absolutament clau a la porteria; Jacint Molera, ha estat el jugador que més minuts ha jugat, mantenint una gran regularitat; els germans Acsensi han estat fonamentals en els esquemes de Candami; Xavi Rovira ha estat el màxim golejador del conjunt calderí; i Jordi Urbano ha portat la batuta com a capità del Caldes. Encara està per confirmar la renovació d’Humberto Mendes, però sembla que totes les parts estan d’acord i serà qüestió d’hores la renovació.

L’única baixa que patirà el Recam Làser serà la de Jassel Oller. El calderí deixarà a final de temporada el Caldes per jugar al CHP Sant Feliu. Oller ha arribat aquesta temporada a la Torre Roja procedent de l’Igualada. Tot i que el jugador no ha afirmat el motiu per marxar, sembla que la raó seria la falta de minuts.

Així doncs, el conjunt calderí té vacant una plaça que l’omplirà amb el fitxatge d’un jugador. El club, però, manté l’incògnita sobre qui serà el jugador que ocupi la plaça.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here