El Recam Làser Caldes visita la pista del Lleida amb l’objectiu de seguir sumant

0
1777

El conjunt d’Eduard Candami vol continuar la bona línia del seu debut contra el Lloret i buscarà encarrilar la classificació per la fase final de la Lliga Catalana


Marlon Càtedra

El Club Hoquei Caldes disputarà el segon partit de la pretemporada a la pista del ICG Lleida (avui, 20,30 hores) i intentarà mantenir el bon nivell exhibit en el primer matx del passat dimarts contra el Lloret. La visita a Lleida suposarà una bona prova de nivell pels arlequinats per veure la progressió aquestes alçades de la temporada. El conjunt del Segrià, dirigit per Albert Folguera, debuta aquesta temporada contra els calderins. Un equip que ha patit diversos canvis aquesta temporada, entre els que destaquen les baixes de Emanuel Necchi i Esteve Pujals, en l’apartat de baixes, que han estat suplides per Borja López i la gran esperança per la present temporada, Dario Giménez, que arriba del Bassano italià amb uns grans números golejadors.

La passada temporada els calderins van aconseguir vèncer en els dos duels de l’OK Lliga davant el conjunt del Segrià, que va haver de patir fins al final per mantenir la categoria i aquesta temporada partirà amb l’objectiu de lluitar per acabar la campanya sense patiments. Respecte els calderins, caldrà valorar la progressió a l’equip de Pol Galbas que va tenir un gran debut amb gol inclòs. Aleix Pastor i Marcos Blanqué també van tenir bons minuts en el debut de l’equip contra el Lloret i buscaran aprofitar les oportunitats que els dongui Eduard Candami. Si suma la victòria, el Recam Làser Caldes encarrilarà la classificació per la fase final de Lliga Catalana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here