Els d’Eduard Candami són conscients que una victòria els deixaria més a prop de l’objectiu de la temporada. Per la seva banda, el Cerceda, amb els mateixos punts que els calderins, persegueix el mateix repte de la permanència


Marlon Càtedra

El Club Hoquei Caldes surt de Catalunya per últim cop aquesta temporada per visitar la pista del Cerceda gallec, el proper diumenge a 2/4 d’1 del migdia. El pavelló González Laxe és un dels més complicats de la lliga i només Barça, Vic i Reus han aconseguit emportar-se  els tres punts.

L’equip entrenat per Juan Carlos Copa va tenir un mal inici de temporada després d’acabar en posicions europees la passada campanya, però ha revertit la situació i ja es troba lluny de les places de descens. El principal canvi respecte el començament del curs és l’explosió de Martín Payero, que es troba en un estat de forma molt alt i que està liderant els seus en les darreres jornades. Amb 20 gols en 15 jornades és la principal referència dels gallecs i ve de sumar dos ‘hat-tricks’ consecutius.

El bloc dels de Copa es coneix a la perfecció i compta amb jugadors de molta qualitat com Adrián Candamio, Pablo Togores o Jacobo Mantiñán. Amb 7 victòries consecutives en el seu pavelló no seran un rival fàcil pels calderins, que arriben a la cita després d’encadenar 3 jornades consecutives sense conèixer la derrota, amb 7 punts dels últims 9 en joc. Amb set punts de marge sobre el descens, arriben al partit amb opcions de deixar pràcticament sentenciada la permanència, quan quedaran 5 jornades per disputar-se.

L’expedició calderina viatjarà a Galícia el mateix dia de partit amb les possibles baixes de Roger Acsensi i Aleix Pastor per la disputa del Campionat de Catalunya Júnior. El bon moment de Humberto Mendes amb 4 gols en els últims dos partits i la bona ratxa de Xavi Rovira en les directes poden ser les claus del Caldes per emportar-se de tornada els 3 punts de Galícia.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here