El conjunt vallesà inicia la pretemporada disputant la Lliga Catalana, competició en la qual ha quedat enquadrat amb el Lleida, el Reus i el Lloret, equip amb el que debutarà demà a la Torre Roja (21h) . En aquesta primera fase de la competició només el primer classificat accedirà a la fase final


Marlon Càtedra

Torna l’espectacle a la Torre Roja de Caldes de Montbui. Després d’una temporada històrica que es va rematar amb la classificació europea dels vallesans, torna a iniciar-se un nou curs pel Club Hoquei Caldes. El conjunt arlequinat va iniciar els entrenaments el passat 16 d’agost i ara afrontarà la primera prova de la temporada. Per començar a rodar i agafar to competitiu el quadre calderí disputarà la Lliga Catalana com la temporada passada.

El primer rival serà el Lloret Vila Esportiva (dimarts, 21h), que tot hi que esportivament va perdre la categoria, va adquirir la plaça del Cerceda gallec que per problemes econòmics no podrà seguir a l’OK Lliga.  El quadre de la Selva va ser incapaç de mantenir-se fins al final fora del pou del descens, però aquesta temporada tornarà a tenir l’oportunitat de jugar a la màxima divisió estatal. Tot i la bona notícia que ha suposat mantenir-se al màxim nivell, el quadre gironí ha patit les baixes de Xavi Crespo (Voltregà) i Jordi Carbó (ha penjat els patins) dos dels millors jugadors de l’equip. Per la seva banda, només han incorporat Adriá Farré, que arriba del segon equip. Per tant, el Lloret Vila Esportiva es presenta a la cita a priori amb un equip més dèbil que la passada temporada, en la qual va caure per 7 a 3 a la Torre Roja.

El quadre d’Eduard Candami també ha patit canvis a la plantilla amb les baixes d’Humberto Mendes (Noia) i Jassel Oller (St Feliu) i l’incorporació de Pol Galbes (Igualada) que serà un dels al·licients del matx. La importància dels joves com Aleix Pastor, Ferran Esteo o Marcos Blanquè aquesta temporada hauria de ser major. Així, primera prova pel Recam Làser Caldes que buscarà donar la primera alegria a l’afició. Una afició que espera amb il·lusió l’inici d’una temporada que, novament, serà històrica amb la participació dels calderins a la copa Cers.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here