Marlon i Kilian Càtedra

Si haguessin demanat als jugadors i aficionats un partit perfecte hagués sigut semblant al que varem viure contra el Liceo. El conjunt gallec arribava com a líder de la categoria; i el conjunt calderí contava els seus partits per derrotes, però la nit que vam viure contra el Liceo serà recordada dins la història del CH Caldes.

El partit va començar amb una marxa molt elevada. Els gallecs van disposar d’1 penal als primers 5 minuts de partits però Cesc Campor va aturar molt bé el xut de Toni Pérez. 2 minuts després va arribar la reacció del CH Caldes per part de Roger Acsensi. El calderí va materialitzar una molt bona passada de Jordi Urbano i va estrenar el marcador a la Torre Roja. El Recam Làser estava tenint ocasions i donant feina a Xavier Malián. Als 10 minuts el Liceo va tenir de nou un penal però de nou Campor va estar molt hàbil per aturar la pena màxima, aquest cop executada per David Torres. Tots dos equips van disposar de bones ocasions per fer gols però les defenses van ser molt bones. Els visitants es van carregar molt de faltes i això va ser un handicap pels de Carlos Gil.Jordi Urbano va fer el 2 a 0 després de que la pilota entrés a la porteria lamentant-se però superant al porter. Rovira va disposar d’una Falta Directa 1 minut més tard però Xavier Malián va estar molt segur sota els pals. El Liceo, que es veia superat per un sòlid Caldes, va veure com al so de la botzina Jassel Oller feia el 3 a 0 amb un fort xut des del centre de la pista.

A la represa els de Carlos Gil sabien que havien de fer un pas endavant per intentar capgirar el marcador. Josep Lamas va estrenar el marcador visitant als 24 segons de la segona part. Després de la embranzida inicial dels gallecs el conjunt calderí es va poder ficar en el partit i els visitants van carregar-se de nou fins a la 15a. Xavi Rovira va posar el 4 a 1 aprofitant la Falta Directa executada magistralment. 3 minuts més tard,Pau Bargalló va retallar les diferències amb el 4 a 2. El Liceo apretava molt als d’Eduard Candami i a falta de 12 minuts pel final va aparèixer de nou Xavi Rovira per superar a Malián després de desfer-se de Jordi Bargalló i arribar sol a la porteria. Els gallecs havien de pressionar encara més i van aconseguir forçar la 10a falta dels vallesans a falta de 6 minuts pel final. Pau Bargalló va superar a Cesc Campor per fer el 5 a 3. 50 segons més tard Toni Pérez va fer el 5 a 4 i el partit es posava molt emocionant. El Recam Làser va saber aguantar a la perfecció les ofensives visitants. A falta de 3 minuts, el Liceo va fer la 20a falta i Rovira va disposar de la Falta Directa però Rovir no va poder materialitzar l’ocasió. 1 minut més tard, Roger Acsensi va robar una pilota i va marxar cap a la porteria de Xavier Malián fent embogir a una Torre Roja plena fins la bandera. El jove calderí va deixar vist per sentència el partit que significaven els primers punts de la temporada pel Recam Làser Caldes.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here