Com la temporada passada, el conjunt calderí començarà la pretemporada amb la disputa de la Lliga Catalana. El 26 d’agost debutarà a la Terra Ferma i el 30 d’agost jugarà el primer partit a la Torre Roja


Kilian Càtedra

El Recam Làser Caldes ha quedat enquadrat en el grup C de la Lliga Catalana amb el Reus Deportiu i el ICG Lleida. Els de Candami debutaran el dia 26 d’agost a la pista del Lleida i rebran al Reus el 30 a la Torre Roja. Dos partits exigents pels calderins que els posaran a prova en els que seran els primers partits de la pretemporada.

La temporada passada, el conjunt calderí va guanyar els dos enfrontaments a l’OK LLiga davant el Lleida (6-4 i 2-3). Per altra banda, davant el Reus no van poder vèncer en cap dels dos partits (1-5 i 2-2). Per poder optar a  jugar les semifinals, els arlequinats hauran de guanyar almenys 1 dels 2 partits i esperar els altres resultats del grup.

L’únic precdent del Caldes en aquesta competició va ser la temporada passada. Els de Candami van fer un molt bon paper després de guanyar l’Alcoi i perdre per la mínima davant el Barça. Tot i això, el Recam Làser va quedar tercer de grup al caure a Les Comes d’Igualada i va quedar eliminat de la competició.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here