Els d’Eduard Candami tenen el primer ‘match-ball’ per assolir l’objectiu de la temporada aquest dissabte a les 8 del vespre a la Torre Roja. Els calderins reben el CP Voltregà en una nit que pot ser recordada ja que poden aconseguir matemàticament la permanència


Kilian Càtedra

El Recam Làser Caldes té la gran oportunitat aquest dissabte de segellar matemàticament la permanència a l’Ok Lliga si guanya el Voltregà, 7è classificat amb 35 punts. El conjunt de Sant Hipòlit arriba a la Torre Roja després de caure sorprenentment a casa davant l’Alcoi per 2 a 6. El conjunt de Ricard Ares és un dels clàssics de l’OK Lliga i compta amb jugadors amb molta experiència com Dani Rodríguez, “Petxi” Armengol o Borja Lòpez. El conjunt osonenc buscarà a les seves referències, els perillosos Àlex Rodríguez i Ignacio Alabart amb 35 gols entre els dos.

Per la seva part, el conjunt calderí buscarà a totes un triomf que li certifiqui la permanència matemàtica quan queden 5 jornades per acabar la competició. Els de Candami necessiten sumar la victòria i esperar un empat o derrota del SHUM Maçanet que visita la pista del Cerceda. Els vallesans arriben amb la moral pels núvols després de superar el mateix Cerceda, que feia 5 mesos i mig que no perdia a casa. El bon moment de Xavi Rovira i la inspiració de les darreres setmanes d’Humberto Mendes seran una de les claus per aconseguir la victòria a la Torre Roja.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here