El ‘Passeig Esportiu’ inicia aquest vespre una nova temporada

0
1323
Jordi Roig, presentador i editor, i Judit Fernández, redactora i locutora del programa esportiu garriguenc

El programa esportiu de Ràdio Silenci de La Garriga, dirigit pel periodista garriguenc Jordi Roig, comença la seva quarta temporada, en la qual tornarà a repassar tota l’actualitat esportiva del municipi, cada dilluns de 20h a 21h


Aquest vespre, a partir de les 20 hores i fins a les 21 hores, el ‘Passeig Esportiu’, el programa radiofònic que repassa l’actualitat esportiva de La Garriga, iniciarà la seva quarta temporada en antena. Un programa que edita i presenta el periodista garriguenc Jordi Roig amb l’ajuda de la també periodista local Judit Fernàndez a la redacció: “Aquest any volem seguir explicant l’actualitat esportiva de la Garriga. I per això continuem apostant per un programa fresc i entretingut. Ja teníem moltes ganes de començar de nou”, destaca Roig a La Jornada del Vallès.

Així, el programa començarà avui a les 20 hores mantenint l’essència de les darreres temporades i amb la fita d’haver arribat al programa 100, al darrer del mes de juny. El repàs de tots els equips amateurs, base, i també els resultats dels esportistes garriguencs donaran pas a una entrevista d’actualitat. Així mateix, cada setmana, a les 20,30h visitarà el programa un equip o esportista del poble per parlar sobre diversos aspectes de l’esport a La Garriga.

El ‘Passeig Esportiu’ manté les 5 seccions de la passada temporada que, en el darrer quart d’hora, donaran un toc diferent al programa:

– Una secció sobre consells esportius que repassarà les activitats de Piscines la Garriga amb algun dels seus tècnics

–  La vida de grans figures de l’esport amb en Lluís Solà Dachs.

– Els atletes del Club d’Atletisme Les Tortugues parlaran de les seves curses i activitats.

– Anàlisi de l’esport des d’una altra vessant amb la secció Esport Local, amb el coach esportiu Oriol Sabata.

Per últim, un cop cada dos mesos, el programa parlarà de motor amb l’estudiant d’enginyeria de la Garriga, Lluís Porqueras.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here