El que va ser central del BM Granollers, mort aquest setembre als 44 anys, rebrà un tribut abans del partit que enfrontarà la Selecció Espanyola absoluta de Manolo Cadenas davant un combinat de l’Associació de Jugadors d’Handbol (AJBM). El matx serà a les 20h al pavelló Fernando Argüelles d’Antequera


Els millors jugadors d’handbol de l’estat es trobaran avui diumenge a les 20h al pavelló Fernando Argüelles d’Antequera en el tradicional partit de les estrelles que enfrontarà la Selecció Espanyola absoluta de Manolo Cadenas davant un combinat de l’Associació de Jugadors d’Handbol (AJBM), format per jugadors d’Asobal i de la Divisió de Plata. Un matx que servirà per homenatjar el que va ser central del BM Granollers durant 5 temporades (2003-2008), el malagueny José Luis Pérez Canca, que va morir el mes de setembre als 44 anys, després d’una llarga lluita contra el càncer.

L’equip de l’Associació de Jugadors estarà dirigit per dos entrenadors que van tenir una relació molt propera amb Pérez Canca durant la seva carrera, Antonio Carlos Ortega i Quino Soler. Ortega va compartir vestuari amb ‘Pepelu’, tal com l’anomenaven, en els seus inicis al Maristas de Màlaga i també el va entrenar els dos últims anys com a jugador en actiu amb l’equip d’Antequera. Quino, per la seva part, era un gran amic de Canca i també van coincidir al Maristas de Màlaga.

“Hi haurà una estrella molt especial que brillarà allà dalt, la del nostre amic ‘Pepelu’, que veurà el partit a la mateixa pista on es va retirar” va apuntar el president de la Federació Espanyola d’Handbol, Francisco Blázquez, en la presentació de l’esdeveniment. La presència vallesana la conformaran Joan Cañellas i Antonio Garcia, integrants de la Selecció Espanyola que entrena Manolo Cadenas, tècnic del BM Granollers del 2010 al 2012.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here