El conjunt vallesà, amb fins a 8 cares noves, iniciarà una nova temporada a terres gallegues (dissabte, 17 hores) enfrontant-se amb l’equip amb el qual va tancar la darrera campanya


El KH7 BM Granollers comença la seva tercera temporada a la Divisió d’Honor femenina tal i com va acabar la segona: amb una visita al BM Porriño gallec. L’equip vallesà, però, es presenta a aquesta primera jornada amb 8 cares noves, que donaran a l’equip qualitat i joventut, com ja s’ha pogut comprovar durant la pretemporada. “És un equip amb molt talent que mostra el seu progrés gairebé cada dia”, destacava el seu tècnic, José Luis Villanueva.

vizu-premi
Judith Vizuete va ser la màxima golejadora del torneig Femina Hand’Cup a França

El 8 d’agost va començar una pretemporada que ha permès l’equip preparar-se físicament i treballar els aspectes tàctics. El BM Granollers ha disputat 7 amistosos exigents, però, segons Villanueva, “més enllà dels resultats, 3 victòries i 4 derrotes, ens quedem amb la sensació de millora i creixement que ha anat mostrant l’equip”. L’equip ha generat bones sensacions, però, en paraules del tècnic, “cal tenir paciència” amb la plantilla i gaudir de la seva evolució.

L’equip està molt il·lusionat i confiat per afrontar el tercer any a la Liga Loterías, una temporada en la qual es vol fer un pas endavant. Villanueva destaca l’animositat i l’esforç que estan mostrant les jugadores a cada entrenament, cosa que està permetent establir i consolidar els trets d’identitat de l’equip. Tot està preparat, doncs, per començar la competició.

Un rival dur per començar la competició

El BM Porriño serà un rival dur per a començar la lliga i els precedents dels últims dos anys entre els dos equips, marcats per la igualtat, ho constaten. El conjunt gallec s’ha consolidat les últimes temporades a la zona noble de la Divisió d’Honor i va ser 5è, la seva millor classificació històrica, l’última temporada. “Es tracta d’un equip sòlid, que ha patit pocs canvis respecte la temporada passada, i que mantindrà la filosofia habitual dels equips entrenats per Abel Estévez, és a dir, una defensa dura, acompanyada de contraatacs ràpids”, apuntava Villanueva. El tècnic del conjunt vallesà confia en la motivació i la qualitat de les seves jugadores per saber contrarestar les armes de l’equip gallec: “Volem mostrar les nostres credencials des de l’inici de la temporada i, tot i el potencial del rival, serem fidels al nostre estil de joc”.

El KH-7 BM Granollers no podrà comptar per aquest partit amb Lorena Ramírez i un dels nous fitxatges, Remei Prat, que continuen recuperant-se a bon ritme.

El precedent

En el partit que va tancar la darrera temporada el Porriño va guanyar per un ajustat 25-23

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here