Rubén Ausín director general de l’empresa Aumartrans i fill del fundador Àngel Ausín. / FOTO: ECG

El grup Aumartrans, empresa de transports de mercaderies, és el nou patrocinador del primer equip de l’ECG, que des d’aquest cap de setmana ja lluirà el logotip a la samarreta


El grup Aumartrans és des d’avui nou patrocinador de l’Esport Club Granollers. L’empresa de transport de mercaderies ha firmat com a patrocinador principal del primer equip per les dues properes temporades.

Aumartrans SL és una empresa ubicada a Llinars del Vallès que es dedica al transport de mercaderies per carretera a nivell nacional. Àngel Ausín, fundador de l’empresa, va obrir la delegació de Barcelona als anys 70 i des d’aleshores no han parat de crèixer. Una empresa de referència que s’uneix a l’Esport Club Granollers com a patrocinador principal del primer equip. Aquest cap de setmana, les samarretes dels jugadors ja lluiran el nom d’Aumartrans a la samarreta.

D’aquesta manera, Aumartrans es converteix en el segon patrocinador del club des de que es va anunciar el nou model de gestió. Durant els pròxims dies l’entitat té previst
anunciar més patrocinadors i col·laboracions que formaran part d’aquesta nova etapa del club vallesà. En clau estrictament esportiva, els de José Solivelles s’enfrontaran aquest diumenge a les 12 hores al Reus Deportiu B.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here