Sánchez, de 26 anys, va aconseguir el campionat amb una marca de 73.27, la seva millor marca, i es va quedar a només 60 centímetres del rècord de Catalunya i a 70 de fer la mínima per participar al Campionat d’Europa


El molletà Àlex Sánchez, representant el Fent Camí Mislata de València, es va proclamar el passat diumenge campió de Catalunya de llançament de javelina assolint, a més a més, la seva millor marca personal, 73.27 metres. Sánchez, que és entrenador de la modalitat al Club Atlètic Granollers i al Club Atletisme Montornès, es va quedar a només 60 centímetres del rècord de Catalunya i a 70 de fer la mínima per participar al Campionat d’Europa.

“Molt content d’haver pogut guanyar el campionat de Catalunya i d’haver fet la marca personal. No ho esperava perquè tot just era la primera competició de l’any però la veritat és que estic molt satisfet”, apunta el vallesà a La Jornada del Vallès. Sánchez ja havia guanyat un Campionat de Catalunya en categories de base, però mai com a absolut, això sí, el 2015 va ser campió d’Espanya sub23 i el 2018 va ser medalla de bronze al campionat d’Espanya d’hivern. Precisament aquest serà el proper campionat de l’atleta de Mollet, la propera setmana a Jaén, en el qual buscarà quedar entre els 2 primers o fer la mínima per poder classificar-se per disputar el Campionat d’Europa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here