L'equip lleroní va acabar en la tercera posició de la Primera Divisió. FOTO: CE LLERONA

Després de la derrota del Llerona a la Copa Catalunya (0-3), davant d’un rival que disputarà la nova Primera B, la temporada de competició queda oficialment tancada pels tres equips vallesans.    


El Llerona venia d’eliminar el Palautordera a la tanda de penals i tenia al davant un repte molt gran a la quarta fase de la Copa Catalunya: l’AEM lleidatà, que el proper curs competirà a Primera B. “Ens vam agafar el partit com una oportunitat i un premi que les jugadores s’havien guanyat a pols per com havien estat competint durant tota la temporada”, afirma el tècnic lleroní, Aaron Perez. Les vallesanes, malgrat que no van gaudir del control de la pilota, van oferir una primera part molt competitiva, amb un joc més directe del que és habitual. De fet, les lleidatanes no van aconseguir obrir el marcador fins poc abans del descans, en una acció desafortunada del Llerona, que va desencadenar en un gol en pròpia porteria. “Aquestes coses poden passar i no esborren tota la feina de la primera part. És cert que ens va condicionar a nivell emocional i de plantejament del partit. Però la valoració defensiva és de deu perquè vam concedir poques ocasions i amb el mínim perill possible. Els tirs exteriors els va solucionar la nostra portera i des de zones on sabíem que ens farien poc mal”, assegura Perez.

Les lleronines van aconseguir crear més perill al segon temps, però l’AEM es va endur la classificació per la següent fase amb dos gols de Vanesa Nuñez, un al minut 65 i l’altre just abans d’acabar el partit. “Ens va faltar paciència i calma amb la pilota, però la valoració dels 90 minuts és molt positiva, ja que vam poder competir en unes condicions molt bones”, explica l’entrenador.  Per Aaron Perez, és molt important el camí que ha seguit per arribar fins a aquesta alçada de la competició: “Érem ambicioses i volíem més. Però, al final, no tot és guanyar o perdre. Valorem molt el fet d’haver competit d’aquesta manera i en com hem arribat fins aquí, per poder gaudir d’aquesta oportunitat”.

En aquesta Copa Catalunya, la Penya Blanc-Blava La Roca no va poder superar la primera fase davant l’Igualada. Per la seva banda, el Palautodera va vèncer dos rivals de Preferent, el Terrassa i el Manlleu, abans de caure a la tanda de penals contra el Llerona.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here