El KH-7 BM Granollers tornarà a jugar a Europa

0
183

Les de Robert Cuesta que havien fet una temporada històrica a la Challenge Cup arribant a les semifinals abans de la suspensió de la temporada per la pandèmia de la Covid-19, podran tornar a participar en competició europea la propera temporada. La EHF ha acceptat la sol·licitud del club granollerí i la Federació estatal que havien reclamat la plaça després de no haver pogut finalitzar la competició la temporada passada


El KH-7 BM Granollers jugarà la nova European Cup Femenina. La EHF ha acceptat la sol·licitud de la RFEBM i el conjunt de Robert Cuesta està entre els 41 equips participants d’una competició europea que començarà a partir del 10 i 11 d’octubre. El conjunt granollerí començarà a la segona ronda juntament amb el Rincón Fertilidad Màlaga i el Rocasa Gran Canaria. A partir de la tercera eliminatòria s’incorporaran els altres dos equips espanyols: AtléticoMecalia Guardés i l’Elche Mustang.

Així l’equip vallesà disputarà per segona temporada consecutiva competició europea en una nova competició creada per la EHF aquesta mateixa temporada, la nova European Cup, i que substitueix la Challenge Cup.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here