El comitè executiu de l’EHF (Federació Europea d’Handbol) ha anunciat aquest matí que suspèn la Challenge Cup, de manera que trenca la històrica trajectòria europea del KH-7 BM Granollers, que el 8 de març van aconseguir classificar-se per a les semifinals d’aquesta competició.


El KH-7 BM Granollers ha vist trencat el seu somni europeu en la que era la primera vegada a la història de l’entitat que l’equip femení participava en competició europea. No ha estat un rival, sinó el Coronavirus que ha ocasionat que el conjunt dirigit per Robert Cuesta hagi de renunciar a la competició. El passat 8 de març aconseguien arribar a les semifinals de a Challenge Cup, només 5 dies abans que comencés el confinament. Malauradament, aquest matí s’ha reunit el comitè executiu de la Federació Europea d’Handbol per analitzar la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i establir el full de ruta per decidir el futur de les seves competicions i estructurar la propera temporada i ha decidit que la competició es donés com a acabada.

“Crec que ens haurien de donar bitllet per participar l’any que ve en competició europea ja que ens ho hem guanyat sobre la pista”, assegurava el tècnic del conjunt granollerí, Robert Cuesta. La federació també ha suspès les quatre rondes que quedaven de classificació per a l’EHF Euro 2020 femení, que s’establirà segons el rànquing actual. Així, la selecció estatal de les Guerreras, entrenada pel granollerí Carlos Viver i amb el mateix Robert Cuesta com a preparador físic, s’ha classificat directament i serà al Campionat d’Europa 2020.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here