Les de Robert Cuesta guanyen per la mínima a Bielorússia (32-33) i fan bo el resultat de l’anada per passar a la següent ronda de la Challenge Cup


El sènior femení del KH-7 BM Granollers segueix fent història a nivell europeu després de superar amb solvència al BNTU Belaz Minsk a la tercera ronda de la Challenge Cup. Les noies de Robert Cuesta van manar durant tot el partit i van controlar tots els aspectes del joc sense patir en cap moment.

Els primers compassos del match van ser claus per agafar confiança i determinació (1-4, minut 5). L’encert inicial i la defensa forta van ser vitals. Tot i l’encert inicial granollerí, les bielorusses es van reenganxar amb un bon parcial (9-9, minut 15). La diferència de dos o tres gols es va mantenir al final de la primera part on es va arribar amb una breu superioritat 15-17.

L’equip va reprendre la segona part intensament amb la Mireia Torras i la Martina Capdevila com a directores d’orquestra. Les intervencions de Marta Mera, un cop més estal·lar a la porteria, van ser el revulsiu que necessitava l’equip per frenar els millors minuts del BNTU Belaz (26-29, minut 50).

Els últims minuts del partit van ser més igualats i, fins i tot, el BNTU hauria pogut empatar  però una última parada de la Marta va pintar la victòria de blanc i blau amb el 32-33 final. Ara el sènior femení espera el rival per a la següent ronda, els setzens de final. Un rival que es coneixerà en el sorteig que tindrà lloc demà.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here