El kenià Alex Korio guanya la 30a edició de la Mitja Marató de Granollers

0
4046

L’atleta africà ha guanyat la prova vallesana amb un temps d’una hora, 1 minut i 1 segon. El gran favorit per emportar-se el triomf, Denis Kimeto, ha quedat setè, a més de tres minuts dels tres primers classificats. Els set primers han estat atletes kenians, igual que la guanyadora en categoria femenina, Nancy Jepkosgei, que ha fet un temps d’una hora, 11 minuts i 30 segons


En una 30a edició de la Mitja Marató de Granollers marcada per la pluja i el vent, el kenià Alex Korio ha estat el guanyador de la prova després de superar Emmanuel Bor en els últims metres, en un duel intens i apassionant. Korio ha entrat a la meta amb un temps d’una hora, 1 minut i 1 segon, mentre que Bor ha creuat la línia de meta només tres segons després. Ha completat el podi Edwin Kipsang amb un temps d’una hora, 1 minut i 10 segons. Els atletes kenians han estat els grans triomfadors d’aquesta 30a edició, i és que els primers set classificats han estat del país africà, igual que la guanyadora, Nancy Jepkosgei.

El gran favorit a emportar-se la victòria, Denis Kimeto, ha punxat i ha entrat en setena posició amb un temps d’una hora, 4 minuts i 52 segons. Només 6 segons després ha entrat Omar Ouchzif, el primer atleta català. El guanyador de l’edició del 2012, el barceloní Carles Castillejo, ha quedat en dotzena posició, amb un temps d’una hora, 6 minuts i 43 segons. Mohamed Bembarka, amb un temps d’una hora, 8 minuts i 14 segons, i Jordi Relats, amb una hora, 10 minuts i 38 segons, han estat els primers vallesans en creuar la línia de meta.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat la keniana Nancy Jepkosgei amb un temps d’una hora, 11 minuts i 30 segons. La ucraniana Olga Kotovska ha entrat en segona posició, a prop de 2 minuts de la guanyadora, amb un temps d’una hora, tretze minuts i 35 segons. Ha completat el podi femení la catalana nacionalitzada marroquina Hasna Bahom, amb un temps d’una hora 17 minuts i 11 segons.

Sortida corredors elit Mitja 2016

Els primers corredors creuen la línia de meta

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here