El juvenil del FC Cardedeu s’enfrontarà a un equip xinès en el marc del centenari

0
3762

Després d’enfrontar-se a l’UE Horta i tenir programades diverses activitats per celebrar els seus cent anys d’història, el CF Cardedeu ha tancat un acord amb el Jiangsu Suning Football Club, l’equip més important de la Xina, per disputar-hi un amistós al municipal vallesà el proper 14 d’abril


jiangsuEl FC Cardedeu segueix programant activitats per celebrar el seu centenari. Si el 6 de febrer va organitzar un amistós que va disputar el primer equip contra l’UE Horta de Primera Catalana i fa unes setmanes va realitzar un torneig de futbol base, amb la presència del FC Barcelona i equips de primer nivell catalans,  fa pocs dies ha tancat un acord per jugar un amistós contra l’equip sub-19 del millor equip xinès. Es tracta del Jiangsu Suning Football Club que s’enfrontarà al juvenil A de l’entitat, el dijous 14 d’abril a les 16,30 hores, al municipal vallesà.

El club cardedeuenc també té programades altres activitats per celebrar els 100 anys. El 6 de maig, el responsable de l’àrea de metodologia del FC Barcelona, Paco Seirulo, juntament amb Joan Vilà, realitzaran una xerrada sobre la metodologia de futbol base que s’utilitza a Can Barça. Per altra banda, el 3 de juny, el club vallesà també oferirà una xerrada col·loqui en la qual participaran cardedeuencs il·lustres en el món del futbol com el mateix Joan Vilà, Aureli Altimira, el jugador del Llagostera Jordi López i Jordi Vinyals, que actualment entrena un equip japonès però participarà via videoconferència.

Entre abril i maig també està previst que l’equip de veterans del CF Cardedeu s’enfronti als veterans del Barça i de l’Espanyol amb dies i horari encara per confirmar. De cara al mes de juny, l’entitat vallesana també organitzarà un torneig de futbol base. Els dies 3, 4, 5 i 11, 12 de juny prop de 100 equips, des de categoria prebenjamí fins a cadet, disputaran un torneig en el qual hi participaran Barça i Espanyol i tots els equips de primer nivell català.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here