Matas va guanyar ahir l’Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD), que enguany corresponia també al Campionat de Catalunya de Curses d’ultraresistència, amb total autoritat traient 15 minuts al segon i prop d’una hora al tercer

El garriguenc Adrià Matas es va proclamar ahir campió de Catalunya d’Ultraresistència en una prova que es va celebrar a la serra de Prades corresponent a l’Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD). Tot i la forta calor, Matas va completar una cursa espectacular i va superar els 89 km amb 4.000 metres de desnivell positiu en 10 hores, 34 minuts i 48 segons, traient 15 minuts al segon, Xavi Llamas (10:48:32), i prop d’una hora al tercer, Xavier Carrascosa (11:38:26).

“Les sensacions van ser molt bones del principi al final, sempre intentant mantenir un ritme alegre i constant però sense acabar de portar el cos al límit per poder aguantar tots els kms. Vam sortir un grupet junts entre ells Xavier llamas, Carles Sánchez, Jordi Casadellà i Xavier Carrascosa, cap al km 20 vaig intentar deixar enrrere el grup i ja vaig tirar sol tot el dia. De totes formes durant la cursa sabia que portava a uns 5/10 minuts a Xavi Llamas un corredor de molt potencial, així que fins que no vaig creuar la meta no m’ho vaig creure!”, relata Matas a La Jornada del Vallès.

Una victòria que demostra el gran estat de forma del corredor de La Garriga que competeix amb l’equip Uglow Spain. Els pròxims reptes de Matas seran Els Matxos, que se celebra a Torelló el pròxim 14 d’abril i és de 63 km, el Campionat de Resistència de Catalunya i Cames de Ferro, que se celebra el mes de maig a la Garrotxa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here