Els de Carlos Viver es jugaran accedir als quarts de final en un únic partit que es disputarà en terres asturianes el 16 de desembre. El rival, un conjunt asturià en hores baixes, a la lliga, i és que després del descens de la temporada passada ocupa la 9ena posició a la Divisió de Plata. En canvi, a la Copa els de Gijón van véncer al Puente Genil d’Asobal als vuitens de final. El Fraikin és el gran botxí dels asturians en les darreres edicions de la competició

Una altre vegada s’han tornat a creuar els camins entre el Fraikin BM Granollers i el Juanfersa Comunicalia Gijón a la Copa del Rei. Tres enfrontaments en els quals els últims tres anys, els de Carlos Viver sempre han sortit vencedors. Precisament, l’any passat la final de la Copa del Rei, en format final four, va ser a Gijón on el Fraikin BM Granollers va eliminar els locals. La temporada anterior, va ser en vuitens de final quan els vallesans van esborrar del camí de la Copa als asturians.

L’equip vencedor de l’eliminatòria passarà als quarts de final, que es jugaran a doble partit, entre el 9 i el 12 de març del 2016. La final a quatre es disputarà el cap de setmana del 7 i 8 de maig.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here