El club ha confirmat les renovacions per dos anys de Mamadou Gassama i Adrià Martínez; i per un any d’Oswaldo Dos Santos, Ivan Popovic, Marc Guàrdia, Sergi Franco, Marc Garcia i Edgar Pérez, a banda d’incorporar el jove argentí Nicolás Bonanno


Nicolás Bonanno és el primer reforç anunciat pel Fraikin BM Granollers de cara a la temporada 2019/2020. El jove jugador argentí (1991) prové del Bada Huesca, on ha jugat tres temporades al lateral esquerre. Aquesta temporada ha arribat als 86 gols. Des de 2018, és també internacional amb la selecció absoluta argentina. Bonanno (99kg, 1’98m), natural de Marcos Paz, va formar-se a l’AUXH Merlo i a la Sociedad Alemana de Gimnasia los Polvorines, del seu país natal.

Pel que fa a la resta de jugadors de la plantilla, el club ha confirmat les renovacions per dos anys de Mamadou Gassama i Adrià Martínez; i per un any de Oswaldo Dos Santos, Ivan Popovic, Marc Guàrdia, Sergi Franco, Marc Garcia i Edgar Pérez. Antonio Rama i David Ginesta seguiran dirigint l’equip.

Per altra banda, César Almeida, Vukasin Rakocija i Víctor Sáez no seguiran la temporada vinent al primer equip masculí del BM Granollers. Després d’una temporada amb èxits esportius destacats, van acomiadar-se dissabte de l’afició al Palau en l’últim partit de lliga davant el Blendio DS Sinfín.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here