El Felmar BM la Roca va caure per la mínima davant el Castelldefels, un equip que l’any passat jugava a la Divisió d’Honor. Tot i tenir un gran nombre de baixes, les de Dani Lara van plantar cara durant bona part de l’enfrontament, encara que sempre van anar a remolc i errades en moments claus els darrers 10 minuts les van acabar condemnant


Des de l’inici es va veure que seria un partit molt igualat, tot i que el Castelldefels va agafar la iniciativa al marcador ben aviat, liderat per Maria Cadens, que seria la màxima anotadora del matx amb 7 dianes, i amb la portera Silvia Lladro destacada sota pals. El Felmar BM La Roca va anar de menys a més, en una primera part que va acabar amb un ajustat 9-11 i en la qual Clàudia Ortega i Esther Torregrossa van ser les dues referències ofensives.

A la represa, el Castelldefels va sortir decidit a sentenciar l’enfrontament i un parcial de 3-0 inicial va obligar Dani Lara a demanar un temps mort, que tindria el seu efecte, i és que a partir aquest instant les roqueroles van reaccionar i van apuntalar la defensa. Aprofitant els més de 10 minuts que van estar les visitants sense anotar, el conjunt local es va acostar a un sol gol, tot i que va desaprofitar totes les opcions que va tenir per empatar el partit.

A falta d’un minut, el Castelldefels va posar el 19-21,  un gol que sentenciaria el matx. Esther Torregrosa va posar el 20-21 definitiu a 26 segons del final, encara que Glòria Blancafort disposaria d’un llançament des de prop de mig camp amb el temps ja esgotat. Una derrota, la quarta consecutiva, que deixa les roqueroles a un sol punt de la permanència quan queden  tres jornades de lliga. Les de Dani Lara no tornen a la competició fins el 2 d’abril que s’enfrontaran al BM Elda Prestigio.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here