El club vallesà ha pres la decisió fruit dels resultats irregulars de l’equip que es va confeccionar per assolir el retorn a Primera Catalana


El FC Cardedeu, que enguany competeix al grup 4 de Segona Catalana, ha cessat del seu càrrec aquesta setmana el tècnic del primer equip Marc Fortuny juntament amb el seu segon, Marc Pascual, i també ha acomiadat els jugadors Diego Novo i Ferran Vila, jugadors amb experiència en categories superiors. “El club ha cessat Fortuny, Pascual i els dos jugadors perquè no s’han complert els objectius. Agraim la seva professionalitat i el seu bon comportament. La derrota de diumenge davant la Sabadellenca per 5-0 va ser molt dura i l’actitud de l’equip ens ha portat a prescindir d’ells. Tanmateix, no volem assenyalar ningú, la culpa d’aquesta situació la tenim entre tots”, explicava el director esportiu del FC Cardedeu, Xavier Moreno, al periodista del 9 Nou Toni Canyameras.

“Crec que amb una junta directiva nova, amb tants fitxatges i un cos tècnic nou, va ser precipitat posar-nos l’objectiu de l’ascens”

Després d’haver baixat la temporada passada de Primera Catalana, el club vallesà havia confeccionat un projecte, amb Marc Fortuny al capdavant, per tal de retornar l’equip a la categoria, amb nombrosos fitxatges i una aposta clara per l’ascens. El fet que, a falta de 7 jornades l’equip sigui 10è a 9 punts de la segona plaça, ha precipitat que l’entitat hagi pres aquesta decisió tan dràstica. Un fet, però, que Fortuny que havia arribat al club a l’estiu procedent del CF Caldes, no acaba d’entendre: “No és una decisió lògica a les alçades de la temporada que estem i tenint en compte que fa 3 mesos el club va reiterar la confiança en mi. Al gener l’entitat volia acomiadar Diego Novo i un altre jugador que no vull desvelar pels mals resultats i per estalviar diners. No ho vaig acceptar i a canvi jugadors i cos tècnic vam decidir abaixar-nos el sou un 20% per evitar aquestes baixes. Crec que amb una junta directiva nova, amb tants fitxatges i un cos tècnic nou va ser precipitat posar-nos l’objectiu de l’ascens”, relata al 9 Nou.

Pel que fa als dos jugadors que han causat baixa, eren dos dels jugadors amb més experiència de l’equip però també amb les fitxes més altes. Tant Ferran Vila com Diego Novo havien competit a Tercera Divisió amb l’EC Granollers i han estat jugadors vitals en l’esquema de Marc Fortuny. De fet, Diego Novo va ser presentat com el fitxatge estrella de la temporada el passat estiu i estava completant una bona temporada, sent el màxim golejador de l’equip amb 11 dianes.

Dani Casañ, Ramon Sayol i Xavi Sayol dirigiran el FC Cardedeu fins a final de temporada. Debutaran a la banqueta el proper diumenge en el matx contra el Ripollet que se celebrarà al Municipal de Cardedeu (12 hores).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here