La Copa, que serveix de test per als equips de cara a la nova temporada, va donar el tret de sortida el passat 3 d’octubre, i aquest cap de setmana es disputarà la fase final, que s’organitza al Club Natació Granollers, en col·laboració amb la Federació Catalana de Natació (FCN)


El Club Natació Granollers acull els dies 13 i 14 d’octubre, la fase final de la Copa Catalunya de 1a Divisió de waterpolo. Una competició, prèvia a l’inici de la lliga de 1a Divisió Estatal, on hi participen els equips catalans d’aquesta categoria, més el CN l’Hospitalet de 2a Divisió.

La Copa, que serveix de test per als equips de cara a la nova temporada, va donar el tret de sortida el passat 3 d’octubre, i aquest cap de setmana es disputarà la fase final, que s’organitza al Club Natació Granollers, en col·laboració amb la Federació Catalana de Natació (FCN).

En el marc d’aquesta Copa Catalunya, la FCN aprofitarà per a celebrar la Reunió de Clubs de Waterpolo de Catalunya, de caràcter anual, on reunirà una quarantena de clubs per a donar à a conèixer les novetats per a aquesta temporada (normativa, calendari…). Una trobada que tindrà lloc dissabte 13, a les 11h.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here