El club de nova creació que ha nascut aquesta temporada amb la fusió dels dos clubs de la localitat, el CE Sant Celoni i la Penya Barcelonista, ha iniciat el seu camí a Tercera Catalana sumant tres victòries en els tres primers enfrontaments


Unir forces per configurar un dels clubs més potents de la comarca. Aquest va ser el gran objectiu que van acordar les dues juntes dels ja desapareguts CE Sant Celoni i Penya Barcelonista, que va donar lloc al naixement de la Unió Esportiva Sant Celoni, el passat 31 de maig. La nova entitat que presideix Manel Rubio gaudeix d’una trentena d’equips de totes les categories i està formada per quatre-cents jugadors, vinguts dels dos clubs que van acordar la fusió.

Una de les grans sorpreses d’aquest inici de temporada ha estat el primer equip de la nova entitat, que ha començat de forma immillorable a Tercera Catalana. Els de Jesús Martín han assolit el liderat del grup 9 comptant els seus 3 partits com a victòries. La primera en el debut, golejant per 5-1 a l’Atlètic del Vallès, la segona sumant els tres punts amb un triomf de mèrit al camp del Santa Eulàlia de Ronçana (2-3), i la darrera amb un triomf ‘in extremis’ en el derbi contra el CF Palautodera (1-0).

Un inici extraordinari del primer equip que fa somiar tècnics i jugadors, tot i que el president de l’entitat vol tocar de peus a terra, això sí, amb un objectiu molt clar a l’horitzó: “Ara volem créixer a poc a poc, volem un equip que enganxi a la gent de Sant Celoni, que els jugadors de la base vulguin pujar al primer equip i a més llarg termini tenim la intenció de ser un referent comarcal i consolidar el primer equip en categories més altres”, va apuntar Manel Rubio.

Destacar que la base del nou equip ha estat de la Penya Barcelonista, amb el seu entrenador, Jesús Martín i amb uns 15 jugadors d’aquell equip que va quedar 9è a Tercera Catalana la darrera campanya. De la plantilla del CE Sant Celoni de l’últim exercici no s’ha incorporat cap jugador i han arribat 9 reforços de jugadors de clubs pròxims, que havien jugat en anteriors etapes en un dels dos clubs del municipi. Mantenir la imbatibilitat serà el gran repte de l’Unió Esportiva Sant Celoni en el proper partit de lliga, una quarta jornada en la qual visiten un dels camps més difícils del grup, el del CF Lliçà de Vall.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here