El club granollerí comptarà amb un nou espai, que substituirà l’actual zona d’aigües, millorant així la instal·lació i el servei que s’ofereix actualment


El club granollerí iniciarà els treballs per a la construcció d’una nova zona d’aigües que se situarà a l’àrea d’accés del club pels Jardins de Lluís Companys. Un nou espai que estarà equipat amb piscines lúdiques i saunes, i que substituirà l’actual zona d’aigües, millorant així la instal·lació i servei que fins ara s’ofereix.

El nou edifici projectat a les instal·lacions del CN Granollers constarà de tres plantes. La zona d’aigües se situarà a la planta baixa i comptarà amb dues piscines lúdiques amb diferents temperatures i efectes, dotades de cascades, bancs, llit amb bufadors i hidrojets a les parets. A més a més, hi haurà dues dutxes de sensacions i dues saunes, una seca i una d’humida.

A la primera planta hi haurà una sala destinada al ciclo indoor i un espai polivalent per a serveis complementaris lligats a la salut (fisioteràpia…). Aquesta planta estarà comunicada amb la sala de fitness. A la planta soterrada hi haurà tota la maquinària, magatzems i altres espais de manteniment.

Amb aquest edifici no es perdrà l’accés peatonal al club pel parc, que s’hi accedirà a través d’un passadís amb un gran mural fotogràfic on hi estaran representats els esportistes més destacats de l’entitat durant aquests 50 anys d’història. Serà el que s’anomenarà la ‘Galeria dels campions’ i que s’anirà actualitzant cada temporada. Per altra banda, aquest edifici disposarà d’una coberta ecològica (enjardinada) que protegirà de la radiació solar i el fred, així com permetrà millorar l’eficiència energètica.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here