FOTO: www.fotosporteventos.com

La gimnasta del club granollerí Berta Pujadas formarà part de la selecció estatal que disputarà la Gimnasiada del 2 al 9 de maig a Marrakech, mentre que Lluna Casanova, també del CNG, participarà a la Gymsport, que tindrà lloc a Oporto del 4 al 7 de maig


La gimnasta del Club Natació Granollers, Berta Pujadas, ja està preparada per a disputar la Gimnasada, que tindrà lloc del 2 al 9 de maig a Marrakech. Pujadas ha estat convocada per la Real Federación Española de Gimnasia per a formar part de l’equip espanyol júnior que participarà en aquesta competició internacional que es consideren els Jocs Olímpics per a esportistes en edat escolar i on es disputen fins a 16 especialitats esportives, entre elles la gimnàstica artística.

El gimnasta del Club, Eduard Méndez, també estava convocat però degut a una lesió a acabat sent baixa. La RFEG espera que estigui recuperat per a l’Europeu Júnior d’aquest estiu.

Lluna Casanova participarà a la GymSport

La Federació Catalana de Natació ha seleccionat la gimnasta del Club Natació Granollers, Lluna Casanova, per a participar a la competició internacional GymSport, que tindrà lloc a Oporto (Portugal) del 4 al 7 de maig. Casanova formarà part de l’equip català femení, integrat per cinc gimnastes.

Maria Masjuan, plata a la 3a Fase d’Edat Escolar

La gimnasta del Club Natació Granollers, Maria Masjuan, va pujar al segon esglaó del podi en la 3a Fase d’Edat Escolar que va tenir lloc del 21 al 22 d’abril a Salt. Masjuan va fer una molt bona actuació en aquesta tercera cita del Campionat Català, aconseguint una medalla de plata pel Club. La resta de les representants granollerines que van participar tant en la categoria d’Edat Escolar com en el de Base van fer una meritòria actuació, tot i no aconseguir classificar-se entre les posicions de medalla.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here