El torneig de waterpolo, de categoria juvenil amb reforços, se celebrarà del 14 al 16 de setembre i tindrà la presència de 10 clubs catalana destacats


El Club Natació Granollers, en la seva aposta per l’esport federat, ha decidit promoure un torneig anual de waterpolo que integri els principals valors de l’entitat, com són la formació i la integració. D’aquí neix la CNG Youth Cup, un torneig de categoria juvenil amb reforços, és a dir, que els jugadors més joves poden integrar-se amb jugadors absoluts dels seus clubs per a poder aprendre d’ells i amb ells en un marc competitiu altament atractiu.

Aquesta primera edició de la CNG Youth Cup, que tindrà lloc del 14 al 16 de setembre, ha atret 10 equips de destacats clubs catalans. Hi participaran els equips juvenils de l’Atlètic Barceloneta, CN Mataró i CN Sabadell, que podran reforçar-se amb jugadors dels seus primers equips que disputen la lliga de Divisió d’Honor; el CN Granollers, L’Horta, el Rubí, el Premià, el Sant Feliu i el Montjuïc, que podran disposar de jugadors absoluts de Primera Divisió; i un combinat de BIWPA, academia internacional de waterpolo amb seu a Barcelona.

El torneig es disputarà en dues piscines (coberta i descoberta) en lligueta de dos grups amb fase final. L’horari provisional de la competició serà el següent: Divendres 14 de setembre, de 15h a 19h; Dissabte, de 9h a 13h i de 17h a 19h; Diumenge, de 9h a 13h. En finalitzar es procedirà al lliurament de trofeus al tres primers classificats.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here