El CN Granollers, l’equip revelació de la Primera Divisió estatal

1
2559

Els de Pablo Quattrocchio encadenen 4 victòries consecutives en els 5 primers partits, fet que els hi ha permès situar-se en una meritòria tercera posició, en la primera temporada de la història del club a la categoria


El CN Granollers segueix imparable en la seva primera temporada a la Primera Divisió estatal. Els de Pablo Quattrochio van guanyar per 8-9 a la piscina del CN Sant Feliu aquest passat cap de setmana i van sumar així la quarta victòria consecutiva. Un triomf que els hi permet situar-se en una meritòria tercera posició, empatats a punts amb el segon, el Tenerife, i a tres del CN Caballa, el líder de la categoria.

El matx contra el Sant Feliu va ser molt imprecís i travat i els granollerins van anar sempre per sota a l’electrònic, però van seguir creient i lluitant i amb un gol de David Díaz a 40 segons del final van aconseguir la victòria, en l’únic avantatge que van tenir en tot el partit: “Estic molt content, feliç i orgullós de l’actitud de l’equip, hem sabut patir i competir i cada cop som més un conjunt”, va destacar Pablo Quatrocchio a La Jornada del Vallès.

Segons l’entrenador del conjunt vallesà, que compleix enguany la seva tercera temporada al capdavant de l’equip, les claus d’aquest bon inici són “el treball, l’esforç i anar continuant una línia de treball”, a banda que “els jugadors joves es van consolidant i els més veterans van madurant, fet que fa que l’equip sigui més eficaç”, remarca. Tot i això, però, Quattrocchio deixa clar que “l’objectiu de l’equip és conservar la categoria” en la seva primera temporada a la divisió de plata del waterpolo estatal.

1 comentari

  1. Gràcies pels reportatges, desitjo que el waterpolo es pugui veure cada vegada recolzat a Granollers, ja que tenim un boníssim equip. Només voldria puntualitzar que l’equip que va primer a la classificació a jugat un partit de més, per el tant és una segona posició tècnica…

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here