Les tres noves incorporacions del conjunt granollerí tenen experiència a la màxima categoria i aportaran un plus de qualitat a l’equip


Joan Basté, Guido Poggi i David Díaz són els tres fitxatges del CN Granollers per afrontar la propera temporada a la Primera Divisió estatal, la segona màxima categoria de l’estat. Tres waterpolistes que aportaran un plus de qualitat a l’equip que manté el bloc que va assolir l’ascens la darrera temporada però es reforça amb jugadors altament competitius.

Basté, que destaca en l’aspecte defensiu, arriba al conjunt granollerí procedent del CN Sant Andreu, equip de la Divisió d’Honor, en la qual té una àmplia experiència. Per altra banda, Guido Poggi provè del WEBA d’Argentina i ha estat internacional en les categories inferiors i en l’absoluta del seu país. El darrer fitxatge, David Díaz també reforçarà la defensa i, com Basté, té experiència a la màxima categoria.

Tenint en compte que l’equip debutarà enguany a la categoria, el gran objectiu serà la permanència, i des del cos tècnic, encapçalat per l’entrenador Pablo Quatrocchio, s’espera que l’equip sigui altament competitiu. El conjunt granollerí començarà els entrenaments el mes d’agost i no serà fins a l’octubre que debutaran a la Primera Divisió estatal.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here