El CN Granollers es prepara per garantir la pràctica segura de l’activitat física

0
203

De moment, la instal·lació s’està adequant als criteris generals establerts per les autoritats competents, per tal de poder comptar amb una instal·lació lliure de COVID-19 i garantir la pràctica segura de l’activitat física dins del club


Tot i que encara s’està pendent que les autoritats sanitàries i administracions comuniquin la data per què els centres esportius i piscines puguin obrir, el Club Natació Granollers ja fa setmanes que treballa per tenir la instal·lació a punt i reobrir amb totes les mesures i protocols davant la COVID-19.

De moment, la instal·lació s’està adequant als criteris generals establerts per les autoritats competents, per tal de poder comptar amb una instal·lació lliure de COVID-19 i garantir la pràctica segura de l’activitat física dins del club. En aquest sentit, s’estan adaptant els espais i els fluxos de circulació interna per a garantir la distància de seguretat interpersonal; s’han habilitat punts de neteja amb dispensadors de solució hidroalcohòlic per al foment de la higiene de mans i solucions de tipus bactericida, fungicida i viricida per a la neteja i desinfecció individual de superfícies i material; s’ha millorat la ventilació dels diferents espais; s’estan adequant els protocols de neteja, la normativa interna i s’està treballant en la formació sobre els protocols d’actuació als treballadors i treballadores del club.

Així mateix i per adaptar-se a la nova realitat, s’ha creat un nou punt d’atenció amb l’objectiu de reforçar la comunicació amb el soci de manera individualitzada, especialment amb tots els temes i qüestions derivades d’aquesta situació excepcional. Un espai que ja està equipat amb mampares de protecció i guardant totes les distàncies de seguretat per a l’atenció personalitzada.

Unes mesures, totes elles, que s’aniran adequant i implantant de noves, en funció dels protocols i requisits exigits per les autoritats sanitàries, amb la garantia de ser una instal·lació COVID free una vegada es pugui obrir el centre al públic.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here