Les participants de Copa Catalana 3 del CNG

Els dos equips del club granollerí van assolir els dos primers llocs de la competició que es va celebrar les instal·lacions de l’entitat


Èxit d’organització, de participació i de resultats en la primera edició de la Copa Catalunya Open, que va acollir el Club Natació Granollers, el passat dissabte 2 de febrer. Una nova competició de natació artística dirigida a la categoria Copa Catalana 3, integrada per tres jornades, la primera de les quals es va celebrar al CNG amb la participació d’un total de 19 equips. I el club granollerí, a més a més de ser l’amfitrió i l’organitzador en col·laboració amb la Federació Catalana de Natació, va conquerir les primeres posicions de la classificació d’aquesta primera cita en la qual es van disputar els equips tècnics.

El CNG va participar amb dos equips, obtenint ambdós les màximes puntuacions de la competició amb les seves rutines. El CNG 2, integrat per Meritxell Flores, Laura Francisco, Lídia Garcia, Laura Aragonés, Andrea Morcillo, Judith Valldeoriola, Clara Belmar, Agatha Aguilar i Andrea Bonis, va obtenir una puntuació de 25.9532, aconseguint la primera posició de la classificació d’aquesta jornada. Molt seguit i amb 25,6745 punts, el CNG 1 es va classificar en segon lloc, amb un equip integrat per Emma Cobas, Mar Tortajada, Georgina Busquets, Martina González, Júlia Ortiz, Paula Colomé, Carla Colomé, Anna Casacuberta, Dunia Gañán i Ona Lasheras.

Els equips tècnics d’aquesta jornada faran mitjana amb la segona cita de Copa Catalunya, que tindrà lloc al març a Reus, dedicada als equips lliures. L’última jornada, amb seu encara per confirmar, es realitzarà al juny, tancant la competició amb els duets i solos.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here