Les nedadores que van merèixer l'or amb la seva actuació en la rutina combinada

Les júniors es van proclamar campiones d’Espanya en rutina combinada, a més a més de fer-se amb la plata amb l’equip; a banda de la plata pel duo de Mireia Hernández, Judith Calvo i Martina Gras, i el bronze pel solo de Mireia Hernández. Pel que fa a l’equip sènior, es va alçar com a campió d’Espanya en la modalitat Highlight. A la medalla d’or, se li ha de sumar la plata pel duo lliure aconseguida amb l’actuació de Lia Ferrera i Mariona Busquets


Gran paper de les nedadores júnior i sènior del Club Natació Granollers al XX Campionat d’Espanya de Natació Artística d’Hivern que, del 5 al 7 d’abril, es va celebrar a la piscina municipal de Parquesol a Valladolid. Les júniors, amb quatre medalles, i les sèniors, amb dos, no només van merèixer els punts del jurat per estar a dalt del podi, sinó que també van captivar amb les seves coreografies al públic de la competició.

Les júniors es van proclamar campiones d’Espanya en rutina combinada, a més a més de fer-se amb la plata amb l’equip; a banda de la plata pel duo de Mireia Hernández, Judith Calvo i Martina Gras, i el bronze pel solo de Mireia Hernández. Cal destacar, tanmateix, els bons resultats dels solos i duos B, que van fer un magnífic paper, amb la 7a posició del solo de Martina Gras i Judith Calvo, i la 6a del duet de Martina Coronado, Clàudia Julià i Míriam Llovet.

Pel que fa a l’equip sènior, es va alçar com a campió d’Espanya en la modalitat Highlight. A la medalla d’or, se li ha de sumar la plata pel duo lliure aconseguida amb l’actuació de Lia Ferrera i Mariona Busquets.

Per altra banda i per tancar una competició plena d’èxits, cinc nedadores júniors van ser preseleccionades per a la concentració de l’equip estatal: Martina Gras, Martina Coronado, Judith Calvo, Clàudia Julià i Mireia Hernández.

El CN Les Franqueses assoleix dues medalles d’or

En la modalitat de duet mixte tècnic, format pels membres del CN Les Franqueses Txell Mas i Pau Ribes, integrants de la selecció espanyola absoluta, es van alçar amb la medalla d’or amb una coreografia que va fer aixecar el públic de les grades. Pel que fa a l’altre duet mixte format pels nedadors absoluts del CNLF, Rafa Díaz i Èlia Calvo, també es van endur l’or en la modalitat de duet mixte lliure sorprenent al públic assistent.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here