Dimecres 3 de juny, l’entitat granollerina reobrirà les piscines en Fase 1 després de la nova modificació que s’ha fet al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) en què es permet obrir les piscines per a la pràctica d’una modalitat esportiva en la Fase 1 ja iniciada i en la qual ens trobem


El Club Natació Granollers reobrirà la instal·lació el proper 3 de juny. Ho farà obrint les cinc piscines (tres cobertes i dos exteriors), després de la darrera modificació anunciada aquest dissabte 30 de maig al BOE en què es permet obrir les piscines per a la pràctica d’una modalitat esportiva en la Fase 1 ja iniciada i en la què ens trobem. Per la reobertura, el CNG ja fa setmanes que treballa en l’adequació de les instal·lacions amb les mesures i protocol de seguretat que estableixen les autoritats sanitàries per tal de poder obrir amb total garantia de seguretat i higiene.

D’acord amb els protocols d’aquesta fase de desconfinament, el retorn a l’activitat física al Club serà de manera esglaonada i progressiva, amb aforament limitat al 30% de la capacitat d’ús, establint torns i on la cita prèvia serà imprescindible i la pràctica esportiva haurà de ser de caràcter individual i sense contacte. A banda de la pràctica de la natació no lúdica a les piscines, en aquesta Fase també es permet l’activitat a l’aire lliure en grups reduïts, pel que es programaran activitats dirigides, tenint en compte tots els protocols de seguretat. També estarà disponible el servei d’Entrenador Personal, donat que es pot realitzar activitat individual als gimnasos sempre i quan hi hagi un entrenador per usuari. Tanmateix s’oferirà el Servei de Fisioteràpia. La pista de pàdel estarà activa ja que aquesta s’autoritza la seva pràctica ja que es pot assegurar la distància de seguretat mínima. L’ús dels vestidors està permès, però sense dutxes.

En aquest sentit, el CNG ha adequat les instal·lacions per tal d’acomplir amb tots els requisits per a comptar amb una instal·lació lliure de COVID-19 i garantir una pràctica de l’activitat física segura dins del Club. La neteja i desinfecció de tots els elements, materials i espais del Club per part d’una empresa externa acreditada i homologada; l’anàlisi addicional de control d’aigües per certificar que les piscines i espais estan lliures de patògens; l’adquisició de sistemes homologats de control de temperatura a l’entrada; dispensadors de solució hidroalcohòlica per al foment de la higiene de mans, així dispensadors de solució bactericida, fungicida i viricida per a la neteja individual de superfícies i material utilitzat per soci i personal del Club després de cada ús; disposició d’espais adaptats per al manteniment de la distància de seguretat interpersonal; establiment de fluxos de circulació adaptats per a respectar les distàncies en la mobilitat interna… són algunes de les mesures més destacades que ha establert el Club per a la reobertura.

“La publicació en data d’avui dissabte del BOE, on se’ns comunica la possibilitat d’obertura de les piscines en Fase 1 així com l’aforament permès en les fases posteriors, ha estat una excel·lent notícia.  Aquest fet significarà avançar en les dates previstes d’obertura de les instal·lacions i aplanar el camí a la nova normalitat.  Creiem que aquesta, serà molt ben rebuda per a tota la família del CNG, i entre totes i tots, estem convençuts que podrem revertir la situació”, valora positivament el president del Club, Eduard Escandell.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here