El CN Granollers anima a donar els metres nedats per l’esclerosi múltiple

0
57

El club granollerí serà una del més de mig miler de piscines de Catalunya que s’uneixen a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, enguany diferent a les de les altres edicions degut al Coronavirus i que consistirà en donar els metres nedats. Pots realitzar una aportació econòmica a través de la web de la campanya corresponent que fa el CNG AQUÍ 


El Club Natació Granollers torna a ser una de les 650 piscines catalanes adherides a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ per donar suport a les més de 7.500 persones a Catalunya afectades per aquesta malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central i que encara avui no té cura. Enguany i amb l’arribada de la COVID-19, la campanya s’ha transformat i inclou un repte solidari, al qual el CNG anima els seus socis i seguidors a participar, que és donar els metres nedats.

El repte, per tot el mes de juliol i que combina la part física i la part online, consisteix en sumar metres a les piscines del Club i donar-los, realitzant una aportació econòmica a través de la web de la campanya corresponent al CNG  https://www.mullat.cat/repte?id=mullat.

L’objectiu de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és superar els 9.000.000 metres assolits l’any anterior (78.450 metres es van nedar al CNG) de la mateixa manera que recaptar fons per, en un moment delicat com l’actual, garantir els serveis que s’ofereixen a les persones amb esclerosi múltiple: atenció, acompanyament, rehabilitació i formació laboral entre d’altres; així com garantir la investigació que en les últimes dècades ha avançat molt i ha permès alentir la progressió de l’esclerosi múltiple fent possible que les persones amb la malaltia tinguin una millor qualitat de vida.

Així mateix, el club compta amb una botiga on adquirir material de la campanya, com tovalloles, samarretes, bosses de lona, necessers i ampolles d’aigua reutilitzables. Tot per contribuir a la recaptació de fons i recolzar, d’aquesta manera, totes les persones que conviuen amb aquesta malaltia.
participants.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here