Les sincronistes júniors, infantils, alevins i benjamins del Club Natació Granollers van copar les primeres posicions de la taula de les diferents jornades de Lliga de Figures celebrades el passat cap de setmana


Les júniors, que disputaven la 4a jornada de lliga el passat 22 d’abril a la Blume, van poden classificar 7 sincronistes entre les 10 primeres posicions del rànquing. Lídia Vigara va fer la primera posició; Èlia Calvo la segona; Natàlia de la Nuez la quarta; Ariadna Arisó la setena; Abril Conesa la vuitena; Júlia López la novena i Oriana Alejandra Carreras la desena.

A la Blume també es van celebrar el 23 d’abril les lligues infantil i aleví. Per a les infantils era la 4a jornada, i van quedar entre les 10 primeres classificades: Júlia Tortosa, primera; Mireia Hernández, segona; Míriam Llovet, quarta; Clara Arboix, cinquena; i Alba Pastor sisena. Pel que fa a les alevins, que disputaven la 3a jornada, destacar el primer lloc de Valeria Parra, el segon d’Alice Gallardo, el cinquè de Carla Oliva, i el vuitè de Clàudia Solé.

Les alevins van disputar la segona jornada del Campionat de Catalunya de Figures, el 24 d’abril a la piscina Sant Jordi. Tot i que al nivell I no hi va haver cap sincronista entre les 10 primeres, al nivell II destacar l’Ona Soy en quarta posició; i al nivell III, les tres primeres posicions de Caterina Llanes, Guiomar Jiménez i Olivia Rodríguez, respectivament.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here