El club granollerí acollirà el 13 i 14 de setembre la fase final del copa catalana de waterpolo de Primera Divisió


2018_10_04_jornada_valles_jornades_modernistesEls propers 13 i 14 d’octubre se celebra al Club Natació Granollers la fase final de la Copa Catalunya de waterpolo, decisiva per als equips absoluts de 1a Divisió. Resulta, a més a més, una oportunitat de temptejar la situació dels equips, pocs dies abans de l’inici de la temporada 2018-2019, i és que la lliga comença el 20 d’octubre.

El tret de sortida de la Copa s’ha efectuat aquest cap de setmana amb el partit entre el CN Sant Feliu i l’UE Horta (8-6). El torn del CN Granollers de Pablo Quattrocchio serà dissabte 6 d’octubre, a les 16h, quan rebi el CN Montjuïc. Un cop celebrats els vuit partits eliminatoris, el CNG acollirà la fase final d’aquesta Copa Catalunya Absoluta de 1a Divisió.

Una fase final que se celebrarà a la piscina exterior del club i que començarà el dissabte 13 d’octubre a les 15 hores i s’allargarà al llarg del diumenge . “Per nosaltres és un plaer acollir aquesta competició i va en la línia en el que vol la junta directiva d’acollir tornejos a les nostres instal·lacions”, destaca Pablo Quattrocchio, cap de la secció de waterpolo i entrenador del primer equip del CNG.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here