L’entitat de l’Ametlla del Vallès compta enguany amb 12 equips de pista, de totes les edats i categories, i dos equips de platja: un sènior i un sub19. En total més de 120 jugadors i jugadores, el mateix nombre que la temporada passada 


El Club Voleibol l’Ametlla va néixer l’any 2003 convertint-se en el primer equip de vòlei de la localitat vallesana. Des de llavors, el principal objectiu de l’entitat ha estat la formació d’alumnes esportistes treballant per aconseguir que tothom qui vulgui, pugui gaudir d’una activitat esportiva complementària a l’espai i temps dels estudis: “Som un club formador que cobreix totes les franges d’edat, permetent practicar el nostre esport des d’un nivell totalment lúdic fins al de més alt rendiment per aquells jugadors i jugadores que així ho desitgin. La suor i treball en equip avui creen els campions de demà. Centrem el nostre focus d’atenció en el triangle famílies-jugadors/es-club. És per això que creiem molt en la sinergia i la bona comunicació, reforçant cada temporada més l’ús de la pàgina web, les xarxes socials, i el nostre “cofre de tresors” com a eina per transmetre valors de forma diversa i que arribin a tothom”, destaca la presidenta de l’entitat des de fa 3 anys, Gemma Demunt.

Aquesta temporada l’entitat de l’Ametlla del Vallès compta amb 12 equips de pista, de totes les edats i categories. Són 8 equips federats, 3 escolars i un de veterans i també compten amb la secció de vòlei platja amb equips sènior i sub19. En total més de 120 jugadors i jugadores, el mateix nombre que la temporada passada.

L’actual junta directiva va entrar el setembre del 2015 i en aquests tres anys el club ha crescut de forma exponencial: “Abans de la nostra entrada l’única aspiració era accedir a la màxima categoria Catalana. Des de l’arribada de la nova junta, apuntem més amunt: el sènior masculí va ascendir a 1a Catalana i porta dos anys consecutius anant a fases d’ascens de 1a Nacional; la nostra base federada de cadet i juvenil femení va ascendir a 2a Catalana i aquesta temporada aspira a pujar a 1a Catalana. Per la seva part, l’escola de vòlei, després de ser campiona en escolar, s’estrena a nivell federat aquesta temporada”, relata Demunt.

El sènior masculí del club vallesà

El canvi a la junta també va anar acompanyat d’un canvi a la coordinació amb l’entrada de Mehdi Mdaghri. “La nostra prioritat és la formació i a partir de la categoria cadet busquem rendiment: amb els recursos que tenim intentem aspirar el més amunt possible”, assegura Mdaghri. El coordinador també posa en valor l’evolució de l’entitat al llarg d’aquests anys: “Ha estat molt positiva, hem passat de ser un club on tothom va a la seva a un club amb sentiment de pertinença i en el qual tots els jugadors i jugadores estan implicats. Podem dir que som com una família”, assegura.

Una temporada que ha de ser la de la culminació de diversos anys de treball en diverses categories del club: els sèniors masculí A i B, ara mateix primers classificats a 1a i 2a Catalana, i els equips femenins de base, encaminats al grup d’ascens. Destacar que som un club petit, som conscients d’això, i no val com a excusa: les coses es fan bé o no les fem. Somiem en jugar a la lliga nacional però ha de ser un repte que faci el club més fort, relata la presidenta de l’entitat.

Un Club Voleibol l’Ametlla que també aposta fort per la vessant social i de vinculació i col·laboració amb el poble, donant suport i participant en tot un seguit d’activitats populars cada any.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here