El campionat, que se celebrarà del 21 al 27 de maig i tindrà una fase prèvia entre el 19 i el 21 de maig, s’ha presentat aquest dimarts a la sala de plens de l’Ajuntament de les Franqueses, amb la presència de l’ex tennista català, Jordi Arrese, qui va guanyar la medalla d’argent als Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Un torneig que és l´’unic a la comarca d’aquestes característiques i el tercer de tot Catalunya


Les Franqueses és l’escenari del VII Torneig Internacional ATP-WTA en categoria femenina que organitza el Club Tennis els Gorchs. El torneig, enquadrat dins del Circuit Femení de la ITF, comptarà amb jugadores de nivell al voltant del 250 als rànquing ATP i WTA. El campionat, que se celebrarà del 21 al 27 de maig i tindrà una fase prèvia entre el 19 i el 21 de maig, s’ha presentat aquest dimarts a la sala de plens de l’Ajuntament de les Franqueses, amb la presència de l’ex tennista català, Jordi Arrese, qui va guanyar la medalla d’argent als Jocs Olímpics de Barcelona 1992. 

El Club Tennis els Gorchs reprèn l’organització del torneig després de sis anys, donant un salt qualitatiu gràcies al pas de 10.000 a 25.000 dòlars en premis per categoria. El torneig aconsegueix reunir, d’aquesta manera, jugadores entre les 200 millors del món. “Per aquest tipus de torneigs han passat totes les jugadores internacionals, són iniciatives importants per al tennis femení”, destaca Jordi Arrese. Un clar exemple, és la tennista Garbiñe Muguruza, nomenada millor tennista del 2017, junt a Rafael Nadal per la Federació Internacional de Tenis (ITF). Muguruza es va situar entre les trenta millors del món l’any 2014.

A nivell comarcal, una de les tennistes que ha confirmat la seva participació a la competició femenina serà Jordan Ortega, membre del club i número 96 del rànquing nacional. Durant la presentació, des de l’Ajuntament franquesí es va voler agrair la feina d’obertura al poble que el club porta fent des de fa uns 3 o 4 anys i l’esforç per a organitzar un torneig d’aquestes característiques.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here