Serà del 29 d’abril al 5 de maig i se celebrarà tant en individual com en dobles


El Club Tennis els Gorchs serà la seu del VIII Torneig Internacional Femení Les Franqueses del Vallès ITF-WTA entre els dies 29 d’abril i 5 de maig. Fins a una cinquantena de jugadores, 24 que competiran en individual i 16 parelles en dobles, situades entre els llocs 100 i 300 del rànquing mundial participaran en una competició que repartirà 60.000$ entre les guanyadores. Es tracta del torneig femení de major rellevància que es celebra a Catalunya i el més important a nivell estatal pels que fa a pista ràpida.

Un torneig que és una oportunitat per donar valor al tennis femení, tal i com va comentar a la presentació que es va celebrar el mes de gener passat, el president del Club de Tennis els Gorchs i impulsor de la competició, Jaume Marquès, que va apuntar que “falten competicions que permetin a les jugadores sumar punts pel rànquing internacional”. Un missatge que també van destacar les dues jugadores presents a la presentació, Alejandra Ferrer i Cristina Mayorova, que veuen en aquesta competició una oportunitat per fer palès l’esforç i les hores que una esportista que treballa per ser internacional ha de dedicar cada dia.

El torneig també estat presentat avui dimecres en el marc del Barcelona Open Banc Sabadell, 67è Trofeu Conde de Godó. L’acte, que ha tingut lloc a l’estand de la Generalitat del village, ha comptat amb la presència del director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; la delegada d’esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; el director esportiu de la Real Federación Española de Tenis, Javier Soler; el president de Federació Catalana de Tenis, Jordi Tamayo; el president del CT Els Gorchs, Jaume Marquès, i l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé.

Al llarg de la presentació, Marquès ha fet un agraïment extensiu a totes les institucions que donen suport al torneig i ha recordat els inicis del mateix. Per la seva part, Francesc Colomé ha reconegut l’esforç que suposa organitzar un torneig d’aquestes característiques, el més important femení en pista ràpida de tot Espanya i que, com a conseqüència d’això, les Franqueses estigui situat en el mapa del tennis femení internacional.

Així, els Gorchs organitza per segona vegada aquest torneig femení però enguany, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses, passa dels 25.000$ als 60.000$, augmentant també el nombre de punts que es donen en els rànquings ITF i WTA.

La crònica de l’edició passada

Paula Badosa guanya el VII Torneig Internacional ATP-WTA celebrat al Club de Tennis Els Gorchs

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here