Serà del 29 d’abril al 5 de maig i se celebrarà tant en individual com en dobles


El Club Tennis els Gorchs serà la seu del VIII Torneig Internacional Femení Les Franqueses del Vallès ITF-WTA entre els dies 29 d’abril i 5 de maig. Fins a una cinquantena de jugadores, 24 que competiran en individual i 16 parelles en dobles, situades entre els llocs 100 i 300 del rànquing mundial participaran en una competició que repartirà 60.000$ entre les guanyadores. Es tracta del torneig femení de major rellevància que es celebra a Catalunya i el més important a nivell estatal pels que fa a pista ràpida.

Un torneig que és una oportunitat per donar valor al tennis femení, tal i com va comentar a la presentació el president del Club de Tennis els Gorchs i impulsor de la competició, Jaume Marquès, que va apuntar que “falten competicions que permetin a les jugadores sumar punts pel rànquing internacional”. Un missatge que també van destacar les dues jugadores presents a la presentació, Alejandra Ferrer i Cristina Mayorova, que veuen en aquesta competició una oportunitat per fer palès l’esforç i les hores que una esportista que treballa per ser internacional ha de dedicar cada dia.

El torneig es va presentar amb la presència del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, i els presidents de la Real Federación Española de Tenis i de la Federació Catalana de Tennis, Miguel Díaz i Jordi Tamayo, juntament amb el president del Club Tennis els Gorchs, Jaume Marquès, l’alcalde, Francesc Colomé, i el 1r tinent d’alcalde i president del Patronat Municipal d’Esports, Juan Antonio Corchado a banda de dues de les jugadores del club que participaran en el torneig, Alejandra Ferrer i Cristina Mayorova.

Així, els Gorchs organitza per segona vegada aquest torneig femení però enguany, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses, passa dels 25.000$ als 60.000$, augmentant també el nombre de punts que es donen en els rànquings ITF i WTA. D’aquesta manera, Les Franqueses acull el torneig de tennis més important a Catalunya en pista ràpida i un dels més importants també a nivell estatal.

La crònica de l’edició passada

Paula Badosa guanya el VII Torneig Internacional ATP-WTA celebrat al Club de Tennis Els Gorchs

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here