El curs, que es desenvolupa en un ambient privilegiat envoltat de natura i animals, comprèn una formació teòrico-pràctica segons el nivell, a més de la preparació dels exàmens de Galop de la Federació Catalana pels alumnes que ho desitgin

El Club Hípic la Quaranya obre la temporada 2018-2019 amb un nou curs d’equitació extraescolar. El curs comprèn una formació teòrico-pràctica segons el nivell, a més de la preparació dels exàmens de Galop de la Federació Catalana pels alumnes que ho vulguin. Tot plegat en un ambient privilegiat envoltat de natura i animals.

L’objectiu final del curs és que els petits gaudeixin i formar-los des de la base de l’equitació fins a la Doma clàssica, Salt i “Alta Escuela”, a més de l’anatomia, etologia i seguretat, tant del genet com del cavall. La Quaranya segueix el mateix calendari dels col·legis de l’Ametlla del Vallès. És important i necessari per poder accedir al curs la prèvia inscripció a la federació catalana d’hípica.

El Club Hípic la Quaranya, amb més de 18 anys d’experiència, és un centre homologat per la Federació Catalana d’Hípica. Disposa de més de 3 hectàrees de terreny en les quals hi ha tres pistes: una de 40x20m, una de 60x20m, una altra de 120x80m. A banda, també gaudeix d’una pista de salt i un circuit d’1km en plena natura; així mateix, tot el terreny està preparat per a poder al màxim gaudir del món del cavall. El club vallesà està especialitzat en les disciplines de doma clàssica, vaquera, salt i alta escola, a partir de les quals realitza diverses activitats al llarg de l’any.

Per inscriure’t: 

Correu electrònic: clubhipiclaquaranya@gmail.com

Telèfons: 607372483, 659098886

http://www.laquaranya.es

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here