A la modalitat ‘Short’, el membre del club franquesí Juanma Calderón amb les seves gosses Pruna i Mel, van ser els primers en creuar meta. Els dos altres franquesins que hi van participar, Albert Garcia amb el seu gos Otto i Dani Sánchez amb el seu gos Puc, van quedar primers i segons classificats


Aquest cap de setmana s’ha disputat, a la masia de Can Pradell de Vallgorguina, el Montnegre ‘Dogtrekking’, que ha estat el primer esdeveniment d’aquesta nova modalitat esportiva que es realitza al nostre territori. El ‘dogtrekking’, senderisme de llarga distància amb gos, és molt popular al nord d’Europa, i hi esteixen competicions específiques, tot i que al nostre país és encara molt desconegut.

El Montnegre DT2016 va tenir en la seva primera edició 3 categories de competició: Dt ‘Short’  de 15 km, Dt ‘Mid’  amb 40 km en una única etapa i la Dt ‘Long’, prova reina, de 80 km de distància repartits en 2 etapes (40 km + 40 km) amb un ‘biwack’ obligatori de 3hores com a mínim.

L’esdeveniment estava organitzat per ‘Dogtrekking’ Spain i va comptar amb la presència majoritària d’esportistes provinents de Txèquia que competien formant equip amb gossos llop txecs. Tres membres vallesans, del Club Canicross Les Franqueses van participar en la prova. A la modalitat ‘Short’ en Juanma Calderón amb les seves gosses Pruna i Mel, van ser els primers en creuar meta; i pel que fa a la ‘Mid’, en Dani Sànchez amb el seu gos Puc van ser els segons classificats i l’Albert Garcia amb el seu gos Otto els primers classificats.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here