Es tracta d’una iniciativa que té un doble objectiu. Per una banda donar l’oportunitat a les persones amb paràlisi cerebral de practicar un esport com el futbol, i de l’altre poder-se relacionar amb altres persones afectades per la mateixa discapacitat


CONCERTTal com informa el portal Diari de la Discapacitat, el CF Vilanova del Vallès vol crear un nou equip de futbol mixte per a persones amb paràlisi cerebral física o dany cerebral adquirit, fet pel qual està buscant jugadors o jugadores amb aquest tipus de discapacitat que tinguin de 5 anys en amunt. L’activitat s’iniciarà a partir del proper mes de setembre amb entrenaments els dilluns de 18 a 19 hores al camp de futbol municipal del CF Vilanova.

El nou equip estarà dirigit per Marc Fuentes, una persona amb paràlisi cerebral física que li afecta la mobilitat i la parla. Fuentes és entrenador del CF Vilanova del Vallès i a banda juga a l’AE Badalonès de futbol adaptat. Tot i la seva discapacitat, en Marc té el nivell 2 d’entrenador de futbol cursat a l’IES CAR de Sant Cugat, que l’habilita per entrenar fins a categoria Primera Catalana. “La idea de crear l’equip sorgeix que en el Vallès Oriental i rodalies no hi ha cap equip format per jugadors amb paràlisi cerebral física i jo, com que també sóc entrenador, vaig pensar que hi ha d’haver nois i noies de la zona que també tinguin aquest tipus de discapacitat i vulguin jugar a futbol”, apunta Fuentes a La Jornada del Vallès.

Es tracta d’una iniciativa que té un doble objectiu. Per una banda donar l’oportunitat a les persones amb paràlisi cerebral de practicar un esport com el futbol, i de l’altre poder-se relacionar amb altres persones afectades per la mateixa discapacitat.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Marc (644497235) o l’Ester (616769257).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here