El CF Mollet UE presenta el cos tècnic del primer equip per la nova temporada

0
294

El conjunt molletà, que s’ha reforçat amb 12 nous fitxatges per afrontar la segona temporada consecutiva a Primera Catalana, presenta l’equip tècnic que acompanyarà David Parra aquesta propera temporada


Amb la màxima il·lusió d’iniciar un nou projecte al primer equip, el CF Mollet UE ha presentat el cos tècnic que acompanyarà l’entrenador David Parra la propera temporada. El seu segon, com en les darreres campanyes, serà Miguel Martínez, l’entrenador de porters José Maria Montes, el delegat Tomás Parra, l’assistent tècnic Sandro López i el fisioterapeuta Javi Prima.

“L’objectiu de la temporada serà, sens dubte, consolidar l’equip a la categoria. Vull agrair als jugadors que hem fitxat, alguns d’ells amb altres ofertes superiors que han preferit venir al nou projecte del CF Mollet, i també a la directiva per la confiança dipositada en mi i el meu equip tècnic”, destaca David Parra a La Jornada del Vallès.

L’equip que ha conservat només 9 jugadors de la plantilla de Jordi López (José González, Pol Flores, Martí Garcia, Joshua Romero, David Garcia ‘Negro’, Adrià Bassols, Sergi Llavaneras, David Castro i Guillem Ruiz), s’ha reforçat moltíssim per afrontar la segona temporada consecutiva a Primera Catalana i poder fer un pas endavant: Jordi Vallcorba, Víctor Vilarrassa, Jota, Sergio Sánchez, Alexis Garcia (CF Parets), Ramon Suárez (San Cristòbal), Bilal Azejel (Ripollet), Edgar Velasco (Fundació Grama), Walter Fernández i David Sánchez (CE Manresa), David Morales (CF Les Franqueses) i Arnau Fortuny (EC Granollers).

La presentació de l’equip amb totes les cares noves tindrà lloc el proper dijous 25 de juny a les 20:30 hores al Germans Gonzalvo. Així mateix, és possible que en les pròximes hores el club anunciï una nova incorporació que completarà la plantilla 2020-2021.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here