El CF Les Franqueses assoleix un ascens històric a Primera Catalana

0
341
foto: CF Les Franqueses

L’equip de Les Franqueses del Vallès jugarà la propera temporada a Primera Catalana després que la FCF hagi resolt que els primers de grup, quan es va haver d’aturar la competició fruit del Coronavirus, pugen de categoria. D’aquesta manera, l’entitat franquesina jugarà per primera vegada a la seva història la Primera Catalana en el que és l’any dels 75è aniversari


Després de moltes temporades buscant-ho i quedant-se molt a prop d’aconseguir-ho, finalment el CF Les Franqueses competirà la campanya 2020-2021 a Primera Catalana, un ascens que, tot i que s’ha hagut de confirmar als despatxos, l’equip franquesí s’ha guanyat sobradament sobre el terreny de joc. Aquesta mateixa tarda la Federació Catalana de Futbol ha emès un comunicat en el qual dicta, entre altres, la resolució d’ascensos del futbol territorial català, citant el Pla de Competicions i confirmant així l’ascens històric del club franquesí a la màxima categoria catalana:

“Ascendiran a Primera Catalana els campions de cada un dels sis grups i els tres equips
guanyadors de les eliminatòries d’ascens que jugaran, a doble partit, els subcampions de
cada grup, amb un sorteig previ per establir els aparellaments i l’ordre dels partits (nou
equips en total)”

Quan es va haver d’aturar la competició fruit del Coronavirus, el CF Les Franqueses era líder, amb 49 punts, al grup 4 de Segona Catalana, amb dos punts més que el segon, el Vic Riuprimer. S’havien jugat 23 jornades i, per tant en quedaven 11 per disputar-se. L’equip dirigit per Manolo Parralo i Jordi Jornet estava completant una temporada per emmarcar, encadenant 14 jornades seguides puntuant (9 victòries i 5 empats). Així, un cop havent disputat 23 jornades, el balanç dels franquesins era excel·lent, amb 14 victòries, 7 empats i només 2 derrotes, sent l’equip menys golejat amb només 17 dianes rebudes, i el tercer més golejador, amb 55 gols.

A Primera Catalana amb el mateix bloc 

L’equip de Les Franqueses del Vallès competirà la propera temporada amb el bloc de jugadors que han completat un any extraordinari, i és que ja ha anunciat 15 renovacions, Guille Resina, Ramon Manzanera, Toni Atanasio, Julián Adarve, Jahir Gómez, Lars Carrillo, Agustí Planas, Maude Balde, Víctor Garcia, Younoussa Kamassokho, Aleix Vila, Sergio Aparicio, Joan Sánchez, Sergi Gómez i Xavi Gilabert. De moment, l’únic fitxatge dels de Parralo ha estat Omar Diao, procedent del juvenil de l’ECG, tot i que en les pròximes setmanes és probable que el CF Les Franqueses, ja de Primera Catalana, anunciï noves incorporacions.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here